Posted on

Als u een ondernemer bent in de wereld van vandaag, dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u kosten kunt besparen en geld kunt besparen. Het financiële landschap is onzeker, dus het zoeken naar manieren om kosten te besparen is niet meer dan normaal. Een van de grootste kosten waar een bedrijfseigenaar mee te maken heeft is een groepsverzekering. De kosten voor de gezondheidszorg blijven stijgen en sommige kleine bedrijven kunnen het niet bijbenen. In dit artikel worden een aantal manieren beschreven waarop je deze kosten kunt verlagen. Wil je meer weten? Dan kun je beginnen met zorgpremie vergelijken op verzekering-winkel.com

Implementeren van dekkingen voor allerlei zorgverzekeringen

Een van de beste manieren om exorbitante kosten voor de gezondheidszorg te vermijden is om uw medewerkers in de eerste plaats gezond te houden. Minder gezondheidsproblemen van uw werknemers betekent dat u minder hoeft uit te geven aan premies. Enkele van de beste manieren om dit te bereiken is door verschillende wellnessprogramma’s aan te bieden die een gezonde levensstijl kunnen stimuleren. U kunt dingen aanbieden zoals minder sportschoollidmaatschappen en griepprikken.

  1. U kunt stimulansen bieden voor dingen als afvallen en stoppen met roken. Als u verkoopautomaten hebt, of lunchaanbiedingen aanbiedt, zorg er dan voor dat u gezondere opties aanbiedt. Tot slot kunt u een gezonde levensstijl aanmoedigen door deel te nemen aan sportevenementen of marathons.  Meer weten? Begin dan direct met zorgverzekeringen berekenen om de beste keuze te maken.

Gezondheidsrekening, een zorgverzekering kan best wat geld kosten

Veel kleine en grote bedrijven beginnen zich de waarde van HSA’s te realiseren. Deze accounts zijn een gemakkelijke manier om uitgebreide gezondheidsvoordelen te bieden en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Sommige bedrijfseigenaren hebben gemeld dat ze tot 50% besparen op hun kosten voor gezondheidszorg door gebruik te maken van HSA’s. Uit een rapport van de Kaiser Family Foundation blijkt dat een bedrijfseigenaar gemiddeld ongeveer $4.000 per jaar bespaart. Dit is wanneer je hun gezondheidszorgbijdragen met behulp van een HSA vergelijkt met de traditionele beheerde zorgopties.

Groepsverzekering met een zorgpolis

Soms heeft uw lokale kamer van koophandel of branchevereniging een groepsverzekering. Dit is wanneer lokale kleine bedrijven zich groeperen voor een gezamenlijk gezondheidszorgprogramma. De grotere omvang van de groep zal meer onderhandelingsmacht bieden, terwijl het tegelijkertijd veiliger is. Een groepsverzekering biedt als basisverzekering veel meer zekerheid, want als een aanbieder met één bedrijf wil opzeggen, moet hij dat met de hele vereniging doen.