Posted on

CNN Underscored beoordeelt financiële producten zoals creditcards en bankrekeningen op basis van hun totale waarde. We kunnen een commissie ontvangen via het aangesloten netwerk van The Points Guy als u zich aanmeldt en bent goedgekeurd voor een kaart, maar onze rapportage is altijd onafhankelijk en objectief.

 

Het oude gezegde “Cash is king” is misschien nooit zo waar geweest als nu. Een van de beste voordelen van het gebruik van een creditcard is dat u beloningen kunt verdienen voor uw dagelijkse uitgaven, en hoewel veel mensen graag reispunten of miles verdienen om in te wisselen voor een eenmalige reis, staan ​​die plannen op pauze. voor velen nu.

 

Dus in plaats van een creditcard te gebruiken die beloningen verdient voor een vakantie die in de nabije toekomst misschien niet zal plaatsvinden, bent u misschien beter af met een kaart waarmee u vrijwel onmiddellijk contant geld terugkrijgt. Als u nu contant geld op zak heeft, kunt u dat geld gebruiken voor alles wat u maar wilt – of het voor de toekomst bewaren.


 

De beste cashback-creditcards van 2020

Citi® Double Cash Card: de beste algemene kaart voor geldteruggave

Blue Cash Preferred®-kaart van American Express: het beste voor Amerikaanse supermarkten

Costco Anywhere Visa®-kaart van Citi: het beste voor gasaankopen

Chase Freedom Flex: het beste voor restaurants, inclusief afhalen en bezorgen

Chase Freedom Unlimited: het beste voor flexibiliteit

Discover it® Cash Back: beste aanmeldbonus

U.S. Bank Cash + ™ Visa Signature® Card: het beste voor streaming

Bank of America® Cash Rewards-creditcard: het beste voor reizen

 

Waarom hebben we deze kaarten geselecteerd als onze beste cashback-creditcards voor 2020? De uitgebreide creditcardmethodologie van CNN Underscored vergelijkt elk aspect van elke cashback-creditcard met onze ‘benchmarkcreditcard’ om te bepalen met welke kaarten u mogelijk het meeste geld kunt verdienen. Laten we dus eens kijken naar de details van elke kaart en kijken hoe ze zich opstapelen. american express nl platinum is goed te gebruiken.

 

Waarom het geweldig is in één zin: de Citi Double Cash Card is buitengewoon eenvoudig, aangezien u bij elke aankoop 2% cash terugverdient – 1% bij aankoop en 1% bij het betalen van uw afschrift – en dat allemaal zonder jaarlijkse kosten. snel kredietkaart aanvragen op de website.

 

 

Deze kaart is geschikt voor: Mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en ongecompliceerde manier om geld terug te verdienen zonder zich zorgen te hoeven maken over categoriebonussen.

 

Hoogtepunten:

 

Verdien 2% cashback op alles – 1% wanneer u een aankoop doet en nog eens 1% wanneer u het afbetaalt.

18 maanden 0% introductietarief per saldo overdrachten (13,99% tot 23,99% daarna variabel).

Deskundige gebruikers kunnen het geld terug inwisselen voor Citi ThankYou-reispunten tegen een verhouding van 1 cent per punt in combinatie met de Citi Prestige® Card of Citi Premier℠ Card.

Geen jaarlijkse kosten.

Inschrijfbonus: geen.

 

Wat we leuk vinden aan de Citi Double Cash: in vergelijking met alle andere grote creditcards zonder jaarlijkse kosten, biedt de Citi Double Cash het hoogste doorlopende forfaitaire rendement op elke afzonderlijke aankoop. Met deze kaart ontvang je 2% cashback – 1% wanneer je iets koopt en nog eens 1% wanneer je het afbetaalt – op elke aankoop die je doet. Er is geen maximum aan de geldteruggave die u kunt verdienen, en u hoeft zich geen zorgen te maken over het bijhouden van categoriebonussen.

 

De Citi Double Cash biedt ook een relatief lange inleidende renteperiode van 18 maanden voor saldooverdrachten van 0% – een geweldige manier om uw schuld af te betalen (maar zorg ervoor dat u deze aflost, want het tarief springt naar een variabele 13,99% tot 23,99%). % na afloop van het introductieaanbod). En je hebt tot vier maanden nadat je de rekening hebt geopend om je eerste saldo-overboeking uit te voeren en het nog steeds in aanmerking te laten komen voor het kennismakingsaanbod.

 

Deskundigen zullen deze kaart graag combineren met een van de premium Citi ThankYou-creditcards, zoals de Citi Premier of Citi Prestige. Dat komt omdat als u ook een premium ThankYou-kaart heeft, u uw geld daadwerkelijk kunt omzetten van de Citi Double Cash naar Citi ThankYou-punten en deze punten vervolgens kunt overboeken naar een van de luchtvaartpartners van Citi of ze kunt inwisselen voor vliegtickets van 1,25 cent per punt wanneer u vertrekt. via het Citi-reisportaal met de Citi Premier (hoewel dit tarief na 21 april 2021 zal dalen tot 1 cent per punt).

 

Eén ding kan beter: hoewel u met de Citi Double Cash-kaart het meeste geld terugkrijgt voor uw dagelijkse aankopen, zijn er geen categoriebonussen. Dit kan een nadeel zijn als u regelmatig een groot aantal aankopen in een bepaalde categorie doet.

 

U zult ook merken dat de Citi Double Cash niet veel voordelen biedt, zoals reis- of aankoopbescherming. Dit is ook niet de kaart om te gebruiken voor internationale aankopen, eenAls u in het buitenland bent, betaalt u 3% buitenlandse transactiekosten, wat de beloningen die u verdient ruimschoots compenseert.