Posted on

Daniel Polotsky, CEO en mede-oprichter van CoinFlip, deelt zijn ideeën over Bitcoin-geldautomaten en hun betekenis, met name met betrekking tot de niet-bank- en onderbanksector.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LtXyfRrsla0&t=2s

 

Met meer dan 8.000 machines wereldwijd zijn Bitcoin-geldautomaten veranderd in de go-to-service voor deze binnen de cash-to-crypto-markt, die een vitale functie heeft

 

hoeveelheid van de niet-gestorte en ondergestorte. De stijgende vraag van klanten die geen conventionele onramps kunnen of willen gebruiken, stimuleert de handel met een interval van hypergroei.

 

Cryptocurrency en blockchain hebben talloze industrieën voortgebracht om te profiteren van het potentieel van de expertise. Terwijl cryptocurrency nog steeds voornamelijk wordt gebruikt als een speculatief instrument, hebben fiat-to-crypto-onramps deze nieuwsgierigheid aangewend om enorme persoonsbases te trekken.

 

Onder de vele nogal wat onramp-keuzes, vallen Bitcoin-geldautomaten op. De fiat-to-crypto onramp-handel wordt aangevoerd door beurzen zoals Binance en Coinbase. Klanten zijn in staat om cryptocurrency te kopen met hun bankrekeningen en debet- / bankkaarten, en profiteren van een flink aantal bedrijven, van bijproductmarkten tot educatieve toepassingen.

 

Beurzen behoren tot de sterkste bedrijven binnen de sector, maar hebben daarnaast een blinde vlek: ze kunnen geen potentiële klanten bedienen die contant willen betalen.

 

Bitcoin-geldautomaten zijn gemaakt om dit gat in de markt op te vullen. Er is een groeiende groep mensen die cryptocurrency met contant geld willen kopen, waarvan enkelen in wezen de meest vatbare leden van de samenleving zijn. De cash-to-crypto-markt heeft honger en Bitcoin ATM-bedrijven werken uitputtend om machines in te zetten om aan de vraag te voldoen.

 

Weer willen vooruit manoeuvreren

 

De primaire Bitcoin-geldautomaten waren onhandig en brachten soms buitensporige kosten in rekening. Als alternatief voor het gebruik van Bitcoin-geldautomaten, werd de cash-to-crypto-markt voornamelijk afgehandeld op P2P-uitwisselingswebsites zoals LocalBitcoins. Desalniettemin waren persoonlijke contante transacties onhandig en hadden ze het potentieel onveilig te zijn.

 

Naarmate Bitcoin-geldautomaten eenvoudiger werden om gebruik te maken van en daarbuiten in extra gebieden, migreerde de cash-to-crypto-markt. Bitcoin-geldautomaten leverden on-demand aankopen, een gemakkelijke kopersexpertise en een gestroomlijnde cursus voor klantenondersteuning. Nu het bewustzijn en de vraag naar cryptocurrency de afgelopen tien jaar enorm zijn gestegen, is de ontwikkeling van de Bitcoin ATM-handel versneld.

 

Van 2015 tot 2019 is het aantal geldautomaten wereldwijd elk jaar verdubbeld of praktisch verdubbeld. In 2019 groeide de handel met 54,8% met 2.248 geldautomaten. In de eerste 5 en een halve maand van 2020 waren in 2020 nog eens 1.935 geldautomaten geplaatst.

 

De VS hebben veruit de meeste crypto-geldautomaten, met 6.132 geldautomaten die 74% van de wereldwijde markt vertegenwoordigen. Europa heeft 1.158 geldautomaten, goed voor 14% van de wereldmarkt en Canada heeft 740 geldautomaten, dat is 8,9% van de wereldmarkt.

 

Zelfs wanneer steeds meer mensen cryptocurrency gaan gebruiken, zou de markt bij lange na niet verzadigd moeten zijn. In vergelijking met de 470.135 geldautomaten in de Verenigde Staten en de drie, 24 miljoen geldautomaten over de hele wereld, is de verscheidenheid aan Bitcoin-geldautomaten vrij minuscuul. Bovendien zijn de meeste markten buiten de Verenigde Staten, Canada en Europa volledig onontwikkeld. In Mexico is de plaats waar 63% van de inwoners ondergewaardeerd is en 90% van de transacties van klanten afhankelijk is van contant geld, er zijn gewoon 10 Bitcoin-geldautomaten.

 

Waarom gebruiken mensen Bitcoin-geldautomaten?

 

Bitcoin-geldautomaten hebben een voorsprong gekregen binnen bepaalde demografische categorieën vanwege het tempo en het gebruiksgemak van de onramp. Klanten moeten niet technisch onderlegd zijn om een ​​machine te vinden, een assistent-adviseur te noemen en binnen 5 minuten een transactie af te handelen. ethereum koers verwachting zijn twijfel.

 

Onder Bitcoin ATM-klanten valt één groep op. Een groot deel van het personeelsbestand bestaat uit de banken en gemeenschappen met lage inkomens die voornamelijk contant handelen. Deze teams gebruiken deze machines om geld te wisselen, betalingen te betalen, investeringen te doen en extra. chainlink prijs verwachting is hoog.

 

Van hun International Findex Database Report 2017 schatte de Wereldbank dat er wereldwijd 1,7 miljard mensen zijn die bankloos blijven – zonder een rekening bij een geldinstelling of bij een cellulaire geldleverancier.

 

Zelfs in ontwikkelde landen, de plaats waar de meeste mensen niet minder dan één bankrekening hebben, zijn er vitale populaties van niet-bankiers (deze zonder controle of financiële spaarrekening) en onderbank (degenen die een rekening hebben bij een verzekerde vestiging, maar bovendien geld verkregen diensten of producten buiten het bankwezen